Nepoata Reginei Elisabeta, Prințesa Eugenie s-a logodit

Nepoata Reginei Elisabeta, Prințesa Eugenie s-a logodit cu Jack Brooksbank

Prințesa Eugenie de York s-a logodit cu iubitul ei, Jack Brooksbank. Au apărut deja fotografiile oficiale de logodnă, iar inelul este superb (și valorează aproape 100 de mii de lire sterline). 

Familia regală britanică o să aibă un an plin: venirea pe lume a celui de-al treilea copil al Prințului William, mult așteptata nuntă a Prințului Harry și… încă o nuntă. Prințesa Eugenie, fiica Prințului Andrew și nepoata Reginei Elisabeta și-a anunțat logodna cu iubitul ei, Jack Brooksbank.

Palatul Buckingham a anunțat ieri logodna, iar pe contul de Twitter al familiei regale britanice a fost publicată o fotografie adorabilă cu fericitul cuplu. Nunta va avea loc în luna august, la George’s Chapel din Windsor, la doar câteva luni de la cununia religioasă a Prințului Harry cu Meghan Markle.

Sarah Ferguson, Ducesa de York și mama Prințesei Eugenie, a postat pe Twitter câteva fotografii adorabile cu fericitul cuplu.

La scurt timp de la anunț au apărut fotografiile oficiale. Inelul de logodnă conține un safir de nuanță roz-portocalie, numit padparadscha, înconjurat de diamante, care seamană destul de mult cu cel purtat de Prințesa Diana. Padparadscha este considerată a fi una din cele mai rare și cele mai valoroase dintre toate tipurile de safire. Experții spun că inelul valorează aproape 100 de mii de lire sterline.

Nepoata Reginei Elisabeta, Prințesa Eugenie s-a logodit

Nepoata Reginei Elisabeta, Prințesa Eugenie s-a logodit

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro