MTV Video Music Awards 2017: cele mai frumoase machiaje și coafuri purtate de celebrități

Niciun show nu este mai imprevizbil când vine vorba de stilul și look-urile abordate de celebrități decât VMA. Nici la ediția care a avut loc aseară acestea nu ne-au dezamăgit, tocmai de aceea vrem să îți împărtășim și ție cele mai frumoase machiaje și coafuri purtate de celebrități (nu au fost puține).

Momente surprinzătoare, show-uri muzicale de excepție, dar mai ales ținute excentrice și look-uri super glam – asta caracterizează show-ul MTV Video Music Awards 2017. Oricât de spectaculos a fost show-ul și cât de provocatoare au fost ținutele, recunoaștem că momentul nostru preferat este apariția pe covorul roșu a celebrităților: nu ne puteam dezlipi ochii de ecran când le admiram machiajul și coafura absolut perfecte.

Celebritățile au ales să asorteze ținutele super sexy cu machiaje dramatice, elaborate și cu coafuri minimaliste. Eyelinere colorate, machiaje smokey intense, rujuri în culori vampy și mult iluminator – ce ți-ai putea dori mai mult? Dacă în discuție mai intră și coafuri cu mult volum, bucle ample și naturale și tot felul de coafuri elaborate, noi ne declarăm mulțumite!

MTV Video Music Awards ne-a oferit tot ce ne doream în materie de beauty, te vei convinge și tu după ce vei răsfoi galeria foto cu cele mai frumoase machiaje și coafuri de la eveniment!

Foto: Hepta, Northfoto

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro