MTV Movie Awards 2017: cele mai frumoase machiaje și coafuri de pe covorul roșu

MTV Movie Awards 2017 a fost o nouă ocazie de a admira cele mai glam look-uri de pe covorul roșu. Să ne luăm o nouă doză de inspirație pentru machiaje glowy și coafuri inedite de la celebritățile care au făcut alegerile cele mai inspirate pentru apariția de pe covorul roșu!

Buze în culori aprinse sau vampy, smokey eyes sau linii grafice de eyeliner, gene bogate sau machiaj minimal al ochilor – când vine vorba de machiajul purtat de celebrități la MTV Movie Awards, nimic nu a rămas neîncercat.

Aceeași regulă se aplică și la coafuri – de la tunsori foarte scurte la bucle rebele sau coafuri wet, toate și-au găsit locul pe covorul roșu. Tunsoarea periuță a Carei Delevingne a atras și aici toate privirile, însă ea nu a fost singura care a purtat această tunsoare curajoasă. La cealaltă extremă, am văzut bucle ample extrem de elegante, dar și cocuri sleek.

În galeria foto vei vedea cele mai frumoase machiaje și coafuri de la MTV Movie Awards, așa că aruncă o privire și inspiră-te de la celebritățile noastre preferate!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro