Motivul pentru care The Weeknd s-a despărțit de Selena Gomez

Vestea că Selena Gomez și The Weeknd s-au despărțit ne-a luat prin surprindere, trebuie să recunoaștem. Însă se pare că cei doi se gândeau de ceva timp la acest lucru.

Chiar dacă Selena a fost văzut în compania fostului iubit, Justin Bieber, se pare că nu acesta este motivul pentru care cei doi s-au despărțit. Conform revistei Page Six, The Weeknd vrea să se concentreze asupra carierei sale și mai puțin pe partea amoroasă.

,,Toți vrem să avem pe cineva alături și să ne simțim iubiți, dar ajungem să ne concentrăm mai mult pe partea materială decât pe cea sufletească. El își construiește o moștenire, e tânăr și se bucură de succes. Iar relația cu Selena a apărut de nicăieri” a declarat o sursa apropiată cântărețului The Weeknd.

Cei doi au început să se întâlnească după ce The Weeknd și modelul Bella Hadid s-au despărțit în noiembrie, anul trecut.

Relația dintre Selena și The Weeknd a durat aproximativ 10 luni, însă săptămâna aceasta ea a fost văzută în compania lui Justin Bieber. Dar se pare că Bieber nu are nimic de-a face cu despărțirea dintre cei doi.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro