melania trump donald trump moment incomod sa-l ia de mana

Moment incomod la Casa Albă: Melania a refuzat să-l ia de mână pe Donald Trump

Apar din ce în ce mai multe dovezi că Melania Trump, la fel ca restul lumii, nu îl place pe soțul său. Într-un moment al vizitei lui Emmanuel Macron la Casa Albă, Donald Trump a încercat să o ia pe Melania de mână însă ei nici prin gând nu i-a trecut să facă asta. 

Un nou moment incomod îl are în prim plan pe Donald Trump.
Ieri, Președintele Francez Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, i-au făcut o vizită de prim rang lui Donald Trump la Casa Albă.

Într-un moment înregistrat de televiziunea MSNBC, Donald Trump pare să facă un efort subtil de a o lua de mână pe soția sa – întâi o atinge cu degetul mic apoi îi scutură puțin mâna înainte ca ea să-l ia de mână.

https://twitter.com/BetsyBits/status/988774180366757888

Bineînțeles, utilizatorii de Twitter s-au amuzat pe seama momentului jenant:

https://twitter.com/SillyTrumpMemes/status/988819363191926785

Acesta nu a fost singurul moment în care Melania Trump a păstrat distanța de soțul ei. Ceva mai devreme, când Emmanuel și Brigitte Macron au sosit la Casa Albă, Donald Trump a încercat să o sărute pe Melania pe obraji însă nu a reușit din cauza pălăriei purtate de aceasta. A rezultat un sărut în aer, de la distanță.

Nu este prima dată când Melania Trump ezită să-l ia de mână pe soțul ei. Anul trecut în mai, în timpul călătoriei lor în Israel, Prima Doamnă a Statelor Unite a fost filmată pleznindu-l pe Donald Trump atunci când el a vrut să o ia de mână. Apoi, anul acesta în februarie, când cuplul prezidențial a plecat în Ohio, am asistat din nou la același moment jenant.

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro