Modul adorabil în care Meghan Markle le-a câștigat inimile Prințului George și Prințesei Charlotte

Modul adorabil în care Meghan Markle le-a câștigat inimile Prințului George și Prințesei Charlotte

De la a sta de vorbă cu Barack Obama în pijamale și până la a o avea pe însăși Regina bunica ta, să fii unul dintre cei mai tineri membri ai familiei regale are cu siguranță avantajele sale. Acum mai avem un motiv pentru care putem să fim puțin invidioase pe Prințul George și Prințesa Charlotte – se pare că mătușa lor, Meghan Markle, adoră să gătească pentru ei. Cine nu și-ar dori un loc la masa lor?

Cum s-a împrietenit Meghan Markle cu Prințul George și Prințesa Charlotte

Meghan, Ducesa de Sussex și Prințul Harry, locuiesc acum în Nottingham Cottage, la doar doi pași de reședința Ducelui și Ducesei de Cambridge, Kate și William.

În caz că noul membru al familiei, un labrador adoptat de Meghan și Harry, nu este de ajuns pentru a îi aduce pe George și Charlotte în vizită la mătușa Meg și unchiul Harry, acum se pare că Meghan (care iubește să gătească) îi îmbie pe aceștia cu tot felul de gustări, iar asta i-a făcut pe cei trei să se apropie foarte mult.

Nu este un secret că Meghan Markle știe să gătească foarte bine. În timpul interviului dat în urma logodnei lor, Harry a povestit că a cerut-o pe Meghan de soție în timp ce găteau împreună în casa lor. #Goals?

Ingredientul savuros pe care regalitățile nu au voie să îl consume

Dacă Meghan o să aibă vreodată nevoie de cineva să îi guste preparatele, noi suntem disponibile!

Vezi și cele mai frumoase fotografii cu Prințul George și Prințesa Charlotte.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com