Millie Bobby Brown a devenit cel mai tânăr ambasador UNICEF al bunăvoinței

Millie Bobby Brown a devenit cel mai tânăr ambasador UNICEF al bunăvoinței

Actrița Millie Bobby Brown, în vârstă de 14 ani, a devenit cel mai tânăr ambasador UNICEF al bunăvoinței din istorie. Actrița a ținut un discurs emoționant cu ocazia numirii ei de către UNICEF.

Millie Bobby Brown are un nou rol important în cadrul UNICEF

Millie Bobby Brown a fost nominalizată în 2017 la premiile Emmy pentru rolul lui „Eleven” din mult îndrăgitul serial Stranger Things. Acum însă tânăra actriță a primit un nou rol: va ajuta să sensibilizeze publicul cu privire la drepturile copilului și problemele cu care se confruntă adesea: lipsa educației, sărăcia, violența și bullying-ul.

„Voi vorbi în numele a milioane de copii și tineri a căror voce a fost supusă la tăcere pentru prea mult timp. Voi atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă copiii și tinerii din întreaga lume și îi voi reprezenta în locuri unde nu au acces, dar mai ales, mă voi asigura că își cunosc drepturile”, a declarat Brown într-o conferință de presă.

Millie Bobby Brown a mai adăugat că se simte norocoasă să împărtășească titlul cu eroina ei, Audrey Hepburn.

„Audrey Hepburn a spus cândva: „Pe măsură ce îmbătrânești, descoperi că ai două mâini: una pentru ai îi ajuta pe ceilalți și una pentru a te ajuta pe tine însuți.” Iar asta este exact ce am de gând să fac”, a mai spus actrița.

Foto: Northfoto
Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com