Miley Cyrus, despre cum s-a îndrăgostit din nou de Liam Hemsworth și a renunțat la droguri

Miley Cyrus a revenit și este mai sigură pe ea ca niciodată. Artista a vorbit despre motivele pentru care s-a despărțit de Liam Hemsworth, cum s-a îndrăgostit din nou de acesta, dar și de ce a renunțat la droguri.

„Este foarte ciudat, dar nu am mai fumat marijuana de trei săptămâni. Îmi place să mă înconjor de oameni care mă ajută să evoluez, să fiu mai deschisă, să fiu un om mai bun și am observat că acești oameni sunt cei care nu se droghează. Vreau să fiu foarte rațională deoarece știu exact unde îmi doresc să ajung“, a declarat Miley Cyrus pentru Billboard.

Artista a confirmat că locuiește împreună cu iubitul său Liam Hemsworth în Malibu și s-a concentrat pe carieră în ultima perioadă, lucrând la un nou album și practicând yoga (Ashtanga) timp de două ore, în fiecare zi. Primul single, „Malibu“, îi este dedicat lui Liam și va fi lansat pe 11 mai. „Presa va vorbi despre noi, dacă ne vor vedea împreună la un restaurant, așadar, m-am hotărât să preiau controlul asupra relației mele și să spun lumii întregi care sunt sentimentele mele“, a spus aceasta.

Artista mărturisește și că toate schimbările prin care a trecut în ultimii ani ar fi fost imposibile dacă nu ar fi luat o pauză de la relația sa. „Simțeam nevoia să mă schimb și să faci astfel de schimbări împreună cu cineva care nu vede lucrurile la fel, este foarte greu. Vine un moment în care simți că nu îl mai recunoști pe cel de lângă tine. A trebuit să ne reîndrăgostim unul de celălalt“, a declarat Miley.

Atunci când a fost întrebată dacă i-a fost greu să renunțe la droguri, Miley a spus că îi este foarte ușor să ducă la bun sfârșit un lucru, atunci când își propune ceva.

„Este ușor, frate. Atunci când îmi doresc ceva, este foarte ușor pentru mine, dar dacă cineva mi-ar fi spus că nu am voie să fumez, atunci nu aș fi făcut-o. Știu exact unde mă aflu și ce îmi doresc, știu exact cum vreau să fie albumul ăsta și nu în sensul că vreau să manipulez ceva, că vreau ceva de la fanii mei sau că vreau să atrag atenția. Nu m-am gândit niciodată la asta. Am fost șocată că oamenii au dat atât de multă importanță momentului din cadrul MTV Video Music Awards din 2013 ( n.r.:Miley a dansat foarte lasciv cu Robin Thicke)“, a mărturisit Miley.

Ne bucurăm să auzim că Miley a renunțat la droguri și că este mai sigură pe ea ca niciodată și așteptăm cu nerăbdare să ascultăm noul său album.

Intră în galeria foto pentru a vedea care a fost parcursul lui Miley din 2006 și până în prezent și află cum s-a transformat Hannah Montana într-un sex simbol.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro