Mila Kunis a purtat un look nou cu breton la Billboard Music Awards 2018

Mila Kunis a purtat un look nou cu breton la Billboard Music Awards 2018

Seara trecută, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, a avut loc decernarea premiilor Billboard Music Awards 2018. Vedetele au avut apariții spectaculoase pe covorul roșu, iar una dintre cele care ne-au atras atenția este Mila Kunis. Actrița a purtat un look nou cu breton care ne-a cucerit instantaneu.

Pentru Billboard Music Awards 2018, Mila Kunis a avut pregătit un look dramatic. Machiajul a fost unul mai mult decât îndrăzneț, un smokey eye intens cu glitter argintiu pe pleoape, asortat unui lipstick nude, aproape invizibil pe buzele actriței. Cât despre coafură, Mila Kunis a purtat un look nou cu breton, extrem de actual conform tendințelor sezonului.

Mila Kunis are un look nou cu breton

Mila Kunis are un look nou cu breton

Mila Kunis are un look nou cu breton

Hairstilistul Chad Wood s-a ocupat de noul look cu breton al Milei Kunis pentru Billboard Music Awards 2018, iar rezultatul a fost unul minunat. Apariția actriței pe covorul roșu al evenimentului a fost o surpriză plăcută.

Mai întâi, Mila Kunis s-a adaptat tendințelor sezonului cu acest look nou, iar acum a decis să ducă tunsoarea un pas mai departe cu un breton neuniform dar foarte chic. Apariția ei la Billboard Music Awards 2018 a fost pusă la punct de hairstilistul Chad Wood, iar machiajul a fost realizat de Tracey Levy.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com