Met Gala 2018 dress code

Met Gala 2018: vedete care au ignorat complet dress code-ul evenimentului

Nu toate vedetele care au participat seara trecută la Met Gala 2018 au ținut cont de dress code. Unele vedete au ales să ignore complet tematica inspirată de biserica catolică și hainele papale. Iată care au fost vedetele care au ales să poarte cu totul altceva. 

Anul acesta, dress code-ul Galei Met a fost inspirat de expoziția Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination de la Metropolitan Museum of Art. Expoziția explorează dialogul aparte dintre arta religioasă și piese spectaculoase de modă, de la icoane la iconic, de la picturi la piese din garderoba papală.

Ne-am așteptat la ținute care mai de care mai spectaculoase, iar vedetele nu ne-au înșelat așteptările. Fie că starurile au ales ținute conservatoare sau controversate, un lucru este clar: a fost o seară memorabilă pentru industria modei. Vezi toate ținutele de pe covorul roșu de la Met Gala 2018. 

Deși pe invitații dress code-ul a fost trecut clar, unele vedete au ales să ignore complet tematica. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Kylie și Kendall Jenner sau Ashley Graham au fost doar câteva dintre celebritățile care nu au ținut cond de dress code-ul acestei ediții a Met Gala.

Bineînțeles, internauții s-au arătat dezamăgirea pe Twitter pentru ținutele care au fost total pe lângă tematică…

https://twitter.com/HolySelegend_/status/993614985040400384

Intră în galeria foto pentru a vedea ce vedete au ignorat complet dress code-ul evenimentului. 

Foto: Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro