mesaj dragoste keith urban casnicie nicole kidman

Mesajul plin de dragoste al lui Keith Urban la aniversarea a 12 ani de căsnicie cu Nicole Kidman

Nicole Kidman și Keith Urban formează unul din cuplurile noastre preferate. Cei doi au sărbătorit 12 ani de căsnicie, iar cântărețul de muzică country a marcat momentul printr-o postare plină de dragoste pe social media.  

Keith Urban a postat un mesaj plin de dragoste pentru soția lui, Nicole Kidman de ziua aniversării a 12 ani de căsnicie. Artistul a publicat o fotografie pe Instagram în care apar cei doi soți – Keith cântă la pian, iar Nicole dansează lângă el. În textul care însoțea fotografia, cântărețul a scris: „12 ani de dans sinergic… din tot sufletul. Aniversare fericită, iubita mea! Te iubesc așa de mult“.

Fanii cuplului s-au grăbit să le transmită cele mai calde urări la aniversarea a 12 ani de căsnicie. Printre aceștia s-au numărat și admiratori celebri ai cuplului – Reese Witherspoon, Kelsea Ballerini și Karen Fairchild.

La câteva ore după postarea lui Keith și Nicol a ținut să marcheze momentul pe contul ei de Instagram. Actrița a publicat un scurt video în care apar imagini cu ei sărutându-se în ziua nunții și cu biserica în care și-au unit destinele. „Îmi reamintesc de momentul de acum 12 ani dintr-o biserică din Manly, Australia. Încă mi se pare că a fost ieri. Sunt o femeie norocoasă. Aniversare frumoasă, iubitule“, a scris Nicole în textul care însoțea clipul video.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au cunoscut în 2005 la G’Day LA, un eveniment dedicat australienilor și s-au căsătorit un an mai târziu. Au împreună doi copii: Sunday Rose, în vârstă de nouă ani și Faith Margaret, de șapte ani.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro