mesaje multumire invitati nunta printul harry meghan markle

Mesajele de mulțumire pentru invitații la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sunt atât de frumoase! 💕

Aproape două luni au trecut de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar abia acum cei doi și-au făcut timp pentru a trimite mesaje de mulțumire celor care au fost prezenți la cel mai important eveniment din viața lor. 

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în urmă cu aproape două luni în cadrul unei ceremonii absolut superbe. Atât cei care au avut șansa să ia parte la eveniment cât și cei care l-au urmărit din fața televizoarelor au rămas profund impresionați de nunta regală. Oprah Winfrey, la fel ca noi toate, nu va uita prea curând nunta regală. Oprah a povestit în detaliu cum a fost pentru ea să participe la ziua cea mare a Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

După nuntă, Prințul Harry și Meghan Markle au fost foarte ocupați: au fost plecați în luna de miere, iar apoi au avut numeroase îndatoriri regale de onorat. Abia acum, cei doi soți și-au făcut timp pentru a trimite mesaje de mulțumire pentru cei care au fost alături de ei pe 19 mai.

Ducele și Ducesa de Sussex au trimis invitaților o cartolină cu una dintre imaginile oficiale de nuntă, fotografiată de Alexi Lubomirski pe scările Palatului Kensington. Cartolina conține pe spate și un mesaj super din partea mirilor: „Ducele și Ducesa de Sussex au fost copleșiți de scrisorile și cartolinele pline de dragoste pe care le-au primit cu ocazia nunții și au fost foarte mișcați că v-ați luat din timp ca să le scrieți.  A fost foarte frumos din partea dumneavoastră și extrem de apreciat de către Altețele Lor Regale, care vă trimit cele mai calde urări.“ Pe plic este înscris blazonul Palatului Kensington.

TRH The Duke and Duchess of Sussex Wedding 2018 #royalmail #royalletter #royalreply

O postare distribuită de Royal Letters (@lettersroyal) pe

La scurt timp după nuntă, Palatul Kensington a dat publcității un comunicat de presă de mulțumire pentru cei care i-au susținut pe Prințul Harry și pe Meghan Markle în ziua cea mare: „Ducele și Ducesa de Sussex mulțumesc tuturor celor care au luat parte la cerebrarea nunții lor. Se simt foarte norocoși că au putut să împartă ziua lor cu toți cei care s-au strâns la Windsor, dar și cu cei care au urmărit nunta la televizor, din Marea Britanie, Commonwealth și de pe tot curprinsul lumii.“

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro