melania trump printul harry

Melania Trump va avea o întâlnire în doi cu Prințul Harry

Melania Trump va întreprinde o călătorie singură pentru prima dată de când este Prima Doamnă a Statelor Unite. Ea se va duce la Toronto unde se va întâlni cu Prințul Harry. Iată toate detaliile.  

După ce a fost cu Donald Trump în vizite oficiale în mai multe țări ale lumii, Melania Trump va călători pentru prima dată singură, în calitate de Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Casa Albă a anunțat că Prima Doamnă se va duce în Toronto unde se va întâlni cu Prințul Harry. Ea va participa la Invictus Games – o competiție internațională între militarii răniți sau invalizi din toată lumea, patronată de Prințul Harry – care va avea loc între 23 și 30 septembrie.

„Am fost foarte bucuroasă de marele succes al ediției inaugurale a Jocurilor Invictus, care a avut loc la Londra în 2015, dar și de succesul celei de-a doua ediții care a avut loc anul trecut în Orlando, Florida. Mă simt onorată să reprezint țara noastră la ediția de anul acesta“, a declarat Prima Doamnă a Statelor Unite într-un comunicat de presă.

De fapt, prima ediție a Jocurilor Invictus a avut loc în 2014, nu în 2015, iar în 2015 evenimentul nu s-a ținut. La ceremonia de deschidere a primelor Jocuri Invictus, s-a difuzat și un mesaj înregistrat din partea lui Michelle Obama, pe atunci Prima Doamnă a Statelor Unite.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro