Melania Trimp

Melania Trump și primul ei selfie

Din cauza faptului că este soția lui Donald Trump, președintele Americii, Melania este adesea în centrul controverselor. Cu siguranță îți amintești de momentul în care a purtat pantofi cu toc atunci când a fost în vizită în Texas după uraganul Harvey sau când a fost criticată pentru modul în care a decorat Casa Albă de Crăciun. Ultima ei controversă? Un selfie!

În selfie-ul postat de aceasta pe Instagram, Prima Doamnă pare să aibă o expresie facială…amuzantă?! Cu sprâncenele ridicate și cu un filtru de Snapchat, Melania le urează tuturor celor care o urmăresc un Crăciun Fericit. Însă oamenii au avut reacții diferite la acest selfie: unii au comparat-o cu Michelle Obama, în timp ce alții au subliniat ironia din urarea ,,Crăciun Fericit”. De asemenea, câțiva dintre followeri au spus că acest selfie este o lipsă de clasă, în timp ce alții au crezut că poza este perfectă pentru contul de Tinder.

Iată cum arată primul selfie al Melaniei Trump

 

Merry Christmas!

O postare distribuită de First Lady Melania Trump (@flotus) pe

Deși suntem obișnuiți cu chipul Melaniei și cu faptul că aceasta are întotdeauna ochii mijiți, rareori îi vedem fața într-un selfie. De fapt, acest selfie este primul selfie din acest an și este unul destul de editat.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro