Melania l-a plesnit pe Donald Trump atunci când a vrut să o ia de mână

Cu fiecare zi ce trece, apar din ce în ce mai multe dovezi că Melania, la fel ca restul lumii, nu îl place pe soțul său.

Una dintre cele mai răspândite glume pe seama noului președinte al Americii este că are mâinile mici, a doua este că soția sa îl detestă, iar ultimul incident include ambele glume în una singură.

Imediat după ce au aterizat în Israel, Donald Trump a încercat să o ia de mână pe Prima Doamnă, dar aceasta i-a plesnit mâna, fără să clipească. Auch! Nu știm sigur motivul pentru care Melania a reacționat astfel, dar avem câteva bănuieli.

Poate că a deranjat-o faptul că Donald merge cu câțiva pași în fața ei, ca de fiecare dată? Dacă ne uităm atent la filmuleț, putem observa că Donald îi întinde mâna pentru a-i face un semn să țină pasul cu el, dar Melania îl plesnește peste mână, plictisită. Ahh, este o adevărată plăcere să vedem astfel de gesturi venind de la cei care locuiesc la Casă Albă!

Acest incident vine la puțin timp după ce Donald a declarat că îi este dor de viața pe care o avea înainte și că el credea că este mai ușor să fii președinte. Ne pare rău că ești dezamăgit, Trump!

Un alt lucru care i se pare dificil noului președinte este să își ducă mâna la piept în timpul imnului. Are noroc că Melania are o memorie mai bună decât el și i-a atras repede atenția. Sigur că totul a fost surprins de camerele de luat vederi, iar filmulețul a devenit viral.

Revenind la momentul în care Melania l-a plesnit peste mână pe Donald Trump, gestul ei nu face decât să întărească ceea ce cred majoritatea celor care îi urmăresc – că aceasta nu își iubește soțul. Primul lucru care ne-a pus pe gânduri a fost videoul de la inaugurare, urmat de declarațiile conform cărora cei doi nu dorm în același pat.

Sau poate Donald și Melania Trump au o căsnicie foarte fericită și Prima Doamnă reacționează așa deoarece nu este obișnuită să fie tratată în acest fel. Poate până să devină președintele Americii, Donald își respecta soția.

Poate.

Intră în galeria foto pentru a vedea ținutele purtate de Melania Trump de la investirea lui Donald Trump în funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii până în prezent.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro