Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle a trecut la un nou nivel în relația cu familia regală britanică

Lucrurile evoluează rapid de când logodna Prințului Harry cu Meghan Markle a devenit oficială, iar actrița pătrunde tot mai adânc în Casa Regală britanică. Toți apropiații lui Harry par să o îndrăgească, iar Regina a făcut chiar o excepție pentru ea.

Acum, Meghan Markle a trecut la un nou nivel în relația cu familia Prințului Harry, scrie People. Actrița a cunoscut familia extinsă a logodnicului ei, în cadrul prânzului organizat anual de Regină înainte de Crăciun. La eveniment au participat mai bine de 50 de membri ai familiei regale britanice, printre care Prințul Charles, Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințesa Eugenie și mulți alții.

Prânzul a avut loc la Palatul Buckingham, unde Prințul William, Kate Middleton și cei doi copii, Prințul George și Prințesa Charlotte, au ajuns printre primii. La scurt timp, Harry a fost fotografiat la volanul unui Land Rover Discovery, iar pe scaunul din dreapta se afla Meghan. Cei doi au venit împreună de la Palatul Kesington, unde s-au mutat recent.

În cadrul evenimentului, Meghan a făcut cunoștință pentru prima dată cu întreaga familie de la palat. Actrița urmează să participe și la festivitățile Reginei din ziua de Crăciun, unde va petrece primul Crăciun alături de familia regală. Iar dacă la prânzul de la Palatul Buckingham a fost unul extins, evenimentul din Sandringham estate va reuni un număr mic de invitați, astfel că Meghan va avea ocazia să-i cunoască mai bine pe apropiații lui Harry.

Încet-încet, Meghan Markle ajunge să-i cunoască pe toți cei de la palat, iar până în mai, când va fi organizată nunta, are timp suficient să se integreze în familie. Harry face tot posibilul pentru a o ajuta, iar recent a adus-o chiar și la petrecerea de Crăciun a angajaților Reginei.

Foto: Northfoto

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com