Meghan Markle va prelua una din obligațiile preferate ale Reginei Elisabeta

Meghan Markle trebuie să evite un lucru pentru a nu o supăra pe Regina Elisabeta a II-a

Un lucru este cert – nu ducem lipsă de noutăți la capitolul curiozități regale. De data aceasta, se pare că Meghan Markle trebuie să își țină în frâu abilitățile de actriță dacă nu vrea să o supere pe Regina Elisabeta a II-a Crăciunul acesta.

Ce trebuie să evite Meghan Markle pentru a nu o supăra pe Regina Elisabeta a II-a

Conform publicației Sunday Express, în fiecare seară de Crăciun familia regală ia parte într-un joc de mimă și aparent, Prințul Harry a rugat-o pe soția sa, Meghan Markle, să o lase pe Regină să câștige.

„Ducesa trebuie să reziste tentației de a da tot ce are mai bun și de a câștiga. Întreaga familie regală joacă șarade de Crăciun, iar Meghan trebuie să o lase pe Regina Elisabeta să câștige, care este la rândul ei o actriță foarte bună”, a declarat o sursă pentru Sunday Express.

Știrea nu trebuie luată neapărat în serios, având în vedere că citează surse anonime. În primul rând de unde știm că Meghan Markle este atât de pricepută la acest joc? Doar pentru că a interpretat rolul unei avocate timp de șapte ani, asta nu înseamnă că este campioană la șarade (deși nu ne-am grăbi nici să înlăturăm această teorie). Și în plus, ce va face Regina dacă va pierde într-adevăr în fața Ducesei de Sussex? Va exista o revanșă? Avem atât de multe întrebări!

Până atunci nu putem decât să ne amuzăm și să ne imaginăm o adevărată scenă de luptă între Meghan Markle și Regină!

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com