meghan-markle-tinut-primul-sau-discurs-regal

Meghan Markle a ținut primul său discurs regal

De când Meghan Markle și-a anunțat logodna cu prințul Harry în luna noiembrie a anului trecut, viața ei a fost o continuă frenezie de apariții în public, evenimente, pălării. În ciuda acestor apariții publice, totuși, Markle nu a vorbit prea multe – în public, cel puțin. Markle și prințul Harry au stat jos pentru a le fi luat un interviu la scurt timp după ce și-au anunțat logodna, însă în afară de asta, apele au fost relativ liniștite – multe zâmbete, făcut cu mâna camerelor și încălcând protocolul regal cu cocuri dezordonate. Cu toate acestea, seara trecută, Meghan Markle a ținut primul său discurs regal.

Acest lucru s-a schimbat însă seara trecută la Premiile Endeavour Fund din Marea Britanie, unde Markle a ținut primul său discurs regal. Și tocmai pentru că vorbim de Markle, n-o să fii surprins de faptul că discursul ei a încălcat tradiția regală. Rebecca English de la The Daily Mail a scris pe Twitter că este destul de neobișnuit pentru cineva să țină un discurs înainte de a fi căsătorit cu un membru al familiei regale. Cu toate acestea, Markle a persistat.

Și a fost pentru cauză bună. Premiile Endeavour Fund Awards onorează realizările veteranilor bolnavi sau răniți care s-au folosit de sporturi ca parte importantă a procesului lor de vindecare. Markle a oferit premiul Celebrating Excellence veteranului Daniel Claricoates.

„Sunt cu adevărat privilegiată să mă aflu aici,” a spus Markle, conform celor de la People. „Daniel a căpătat tulburări de stres post-traumatic după mai multe tururi în Afghanistat cu Corpurile Marine Regale, timp în care a fost premiat cu Military Cross. În ciuda spuselor colegilor săi – că lupta lui Daniel cu stresul post-traumatic a fost cel mai dificil proces la care au fost martori, Daniel s-a alăturat celor de la „65 Degrees North” în cățărarea culmilor celor mai înalți munți din Africa și Antarctica. Daniel lucrează acum cu copii, ajutându-i să-și cultive propriul simț al aventurii în echipa Ducelui de Edinburgh.”

Foto: Hepta

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com