Meghan Markle și Regina vor pleca într-o excursie luna aceasta

Meghan Markle și Regina vor pleca într-o excursie (fără Prințul Harry)

Se pare că Meghan Markle se pregătește să petreacă timp de calitate alături de Regina Elisabeta, însă fără compania soțului ei, Prințul Harry. Cele două ar urma să plece într-o excursie luna aceasta, unde Meghan va îndeplini prima ei datorie regală (fără Harry).

Meghan Markle și Regina vor pleca într-o excursie la jumătatea lunii, pe 14 iunie, pentru a inaugura un nou pod în Chester, Anglia, și a deschide Teatrul Storyhouse. În plus, Meghan Markle și Regina Elisabeta vor vizita împreună Primăria din Chester, unde vor lua prânzul.

Meghan Markle și Regina vor pleca într-o excursie împreună

Ducesa de Sussex a mai fost plecată în vizite oficiale alături de Prințul Harry până acum. De data aceasta însă, el va lipsi, iar Meghan Markle și Regina vor pleca doar ele două într-o excursie oficială în Chester, potrivit GLAMOUR.

Se pare că fosta actriță este pregătită să își ia în serios rolul de Ducesă. S-a zvonit că Meghan va fi nevoită să ia lecții de „regalitate” timp de șase luni, iar sursele spun că nu este dispusă să fie o „prințesă tăcută”. „Nu va dori să fie o prințesă tăcută și pur și simplu să deschidă spitale sau să taie panglici”, a declarat un apropiat. Meghan își dorește să se concentreze pe problemele pe care le întâmpină tinerele femei și adolescentele, iar pentru a realiza acest lucru își dorește să facă personal cunoștință cu persoanele vizate.

Deocamdată, însă, Meghan Markle și Regina vor pleca într-o excursie în Chester unde se vor ocupa de anumite datorii regale. Cu această ocazie, noua Ducesă de Sussex va avea ocazia să admire peisajele englezești, cu care nu este încă familiarizată, ținând cont că obișnuia să locuiască în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry își schimbă planurile pentru luna de miere

De ce viitoarele fiice ale Prințului Harry și ale lui Meghan Markle nu vor moșteni titlul lor nobiliar?

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com