Meghan Markle și Prințul Harry și-au petrecut luna de miere în secret

Meghan Markle și Prințul Harry și-au petrecut luna de miere în secret

De când Meghan Markle și Prințul Harry și-au unit destinele, au tot apărut specualții privind luna lor de miere. S-a dezvăluit mai întâi o posibilă destinație, după care s-a zvonit că cei doi și-ar fi schimbat planurile. Acum aflăm că, de fapt, Meghan Markle și Prințul Harry și-au petrecut luna de miere în secret, iar „vacanța” a durat două săptămâni.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au petrecut luna de miere în secret

Potrivit People, Meghan Markle și Prințul Harry și-au petrecut luna de miere în secret. Cum au decurs evenimentele? Ei bine, cei doi nu au putut pleca spre destinația lor imediat după nuntă, care a avut loc pe 19 mai. Asta pentru că au trebuit să fie prezenți la aniversarea de 70 de ani a Prințului Philip, unde Meghan Markle a avut prima apariție în calitate de Ducesă de Sussex (apariție din care ne-am dat seama că se anunță o schimbare radicală de stil pentru fosta actriță).

Se pare că Prințul Harry și Meghan au plecat în luna de miere după ce și-au îndeplinit datoriile oficiale. Până la acest moment, locația unde și-au petrecut două săptămâni în secret nu a fost dezvăluită, însă reprezentanții resortului din Canada în care se zvonea că s-au cazat au negat informația, scrie People. Alte destinații posibile pentru noul cuplu ar putea include Irlanda, Africa de Sud sau Namibia.

Cât a durat luna de miere a Prințului Harry și a lui Meghan Markle?

Știm deja că Prințul William și Kate Middleton s-au bucurat de o lună de miere de 10 zile în Seychelles în 2011. Se pare, totuși, că luna de miere a Prințului Harry și Meghan Markle ar fi durat două săptămâni.

Calculele sunt simple de făcut. Harry a fost prezent la un eveniment la Palatul Kesington care a avut loc pe 7 iulie. În plus, cei doi și-au făcut apariția și la Trooping the Colour (unde Meghan Markle a purtat o rochie care a încălcat protocolul regal).

Având în vedere faptul că Meghan Markle și Regina Elisabeta vor pleca într-o excursie (fără Prințul Harry) pe 14 iunie, și faptul Meghan și Harry vor trebui să fie prezenți la botezul Prințului Louis în următoarele săptămâni, People scrie că nu ar fi avut cum să își amâne și mai mult luna de miere. Mai mult decât atât, Palatul Kensington a anunțat recent că Meghan și Harry vor vizita Fiji, Australia, Regatul Tonga și Noua Zeelandă în această toamnă.

Concluzia? Meghan Markle și Prințul Harry și-au petrecut luna de miere în secret, într-o locație necunoscută unde au petrecut două săptămâni doar ei doi.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com