Meghan Markle și Prințul Harry: prima apariție publică împreună

Deși cei doi au confirmat deja că se află într-o relație, în afară de pozele din vacanța din Africa, cuplul nu s-a afișat de prea multe ori în public. Iar noi ( și lumea întreagă) așteptăm prima apariție împreună, însă acest lucru este mai dificil, mai ales când este vorba despre familia regală.

Însă sâmbătă, Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la Jocurile Invictus, o competiție sportivă internațională pentru sportivi și veterani care se desfășoară în Toronto până pe 30 septembrie.

Deși amândoi au fost prezenți la eveniment, cei doi nu au stat unul lângă altul. Harry a stat lângă Melania Trump, iar Meghan a stat câteva rânduri mai în spate alături de prietenul său, Markus Anderson, consultant pentru grupul Soho House.

Pentru acest eveniment, Meghan a ales să poarte o rochie vișinie și o geacă de piele de aceeași culoare așezată lejer pe umeri.

Prințul Harry, care stătea cu un rând în spatele primului ministru al Canadei, Justin Trudeau, a fost văzut zâmbind și vorbind cu Prima Doamnă a Americii.

Într-un interviu oferit revistei Vanity Fair, Meghan a vorbit despre relația cu Prințul Harry. ,,La momentul potrivit ne vom face apariția împreună și vom oferi toate detaliile, însă acum ne bucurăm de timpul petrecut împreună.”

Se pare că luna septembrie este o lună bună pentru cei doi. În această lună Meghan a întâlnit-o pe Regina Elisabeta a II-a, iar potrivit unor surse, această întâlnire a decurs foarte bine. Așteptăm cu nerăbdare veștile despre o posibilă nuntă, bineînțeles, cu acordul Reginei.

Intră în galeria foto pentru a vedea pozele de la Jocurile Invictus.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro