Meghan Markle și Prințul Harry, mână în mână la Jocurile Invictus de la Toronto

Meghan Markle și Prințul Harry, mână în mână la Jocurile Invictus de la Toronto

Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut prima apariție publică în calitate de cuplu. Avem primele fotografii cu cei doi!

Weekendul trecut a început la Toronto o nouă ediție a Jocurilor Invictus, o competiție sportivă internațională pentru sportivi și veterani, patronată de Prințul Harry. Bineînțeles, la eveniment a participat și Meghan Markle, însă actrița și iubitul ei au stat separați. Prințul Harry a stat lângă Melania Trump, iar Meghan a stat câteva rânduri mai în spate alături de prietenul său, Markus Anderson, consultant pentru grupul Soho House.

Oricât au încercat fotografii să-i suprindă împreună, nu au reușit. Asta până ieri, când Prințul Harry și Meghan au sosit la eveniment împreună, mână în mână. Este pentru prima dată când cei doi îndrăgostiți sunt fotografiați împreună la un eveniment oficial.

Pe tot parcursul competiției, Meghan și Harry au stat unul lângă celălalt, iar toți cei prezenți i-au putut vedea zâmbind, soptindu-și lucruri la ureche, purtându-se ca un cuplu îndrăgostit.

Pentru eveniment, actrița a ales o ținută casual, o pereche de jeanși și o cămașă albă, realizată de prietena ei, designerul Misha Nonoo. Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu cei doi.

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro