Meghan Markle și Prințul Harry își schimbă planurile pentru luna de miere

Meghan Markle și Prințul Harry își schimbă planurile pentru luna de miere

După o nuntă grandioasă, care a făcut istorie, ne imaginăm că Meghan Markle și Prințul Harry abia așteaptă să zboare cât mai departe către o destinație cu totul specială pentru luna lor de miere. Cu toate astea, se pare că au intervenit câteva lucruri în calea fericirii lor: de la faptul că au trebuit să amâne întreaga lună de miere, până la schimbarea destinației din motive de securitate.

Meghan Markle și Prințul Harry, nevoiți să își schimbe planurile pentru luna de miere

Ca totul să fie perfect, Meghan Markle și Prințul Harry se pare că mai au de așteptat până când se vor bucura în sfârșit de luna lor de miere.

Mai întâi, proaspăt căsătoriții au fost nevoiți să amâne luna de miere din cauza obligațiilor pe care le au acum în noua postură de Duce și Ducesă de Sussex. În plus, expertul Omid Scobie a declarat pentru Elle.com că aceștia au fost nevoiți să își schimbe și destinația pe care o aleseseră inițial, din motive de securitate și intimitate.

„Dacă se află locația înainte de călătorie, automat este compromisă siguranța întregii călătorii, astfel că Prințul Harry și Meghan Markle au fost sfătuiți să își schimbe planurile pentru propria lor siguranța. Cei responsabili cu protecția Prințului William și a lui Kate Middleton au pornit în recunoaștere pe teritoriul celor două destinații alese de aceștia, înainte ca cei doi să se decidă asupra Seychelles pentru luna lor de miere din 2011.”, a declarat Scobie pentru Elle.com.

Diverse surse au dezvăluit pentru publicația Travel +Leisure că Prințul Harry și Meghan Markle se vor îndrepta către Namibia pentru luna de miere, urmând probabil să se cazeze la Hoanib Valley Camp. Din cauza acestor zvonuri care au circulat fără întrerupere pe toate canalele de media, planurile lor se vor schimba în totalitate.

Meghan Markle și Prințul Harry își schimbă planurile pentru luna de miere

Meghan Markle și Prințul Harry își schimbă planurile pentru luna de miere

Cât despre alte detalii în ceea ce privește noua destinație, vom afla mai multe abia după ce vor evada în secret către locul respectiv, a mai spus Scobie.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com