Meghan Markle și Prințul Harry au primit un nou membru în familia lor

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un nou membru în familia lor

Familia de Sussex s-a lărgit: Meghan Markle și Prințul Harry și-au întâmpinat noul membru al familiei, un câine! Chiar dacă nu poate fi încă vorba despre primul bebeluș regal, se pare că Meghan și Harry sunt bucuroși să aibă alături de ei primul câine regal. 

Meghan Markle și Prințul Harry au urat bun-venit unui nou membru al familiei lor

Conform People, cuplul este mândru să dețină un pui de labrador încă de la începutul verii. Până la acest moment, Palatul Kensington nu a publicat fotografii oficiale sau mai multe informații despre acesta (sau aceasta?), dar știm faptul că labradorul a fost adoptat, nu cumpărat de la un pet shop.

Câinele, caruia aparent i se spune „Labradorul de la Kensington Palace” (ce titlu mai potrivit pentru un câine regal?!), „s-a instalat comod la reședința de vară a Ducelui și Ducesei de Sussex”, a spus o sursă pentru The Daily Mail. În plus, „la fel ca Meghan și Harry, câinele își împarte timpul între palat și casa lor de la țară din Cotswolds.”

Prințul William și Kate Middleton au adoptat și ei un cocker spaniol pe nume Lupo, la scurt timp după nunta lor din 2011, așa că abia așteptăm să vedem câteva fotografii cu cei doi jucându-se.

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un nou membru în familia lor

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un nou membru în familia lor

Meghan Markle este o iubitoare mare de câini, încă de dinainte să fie Ducesă. În timp ce trăia în Toronto, Meghan a adoptat doi câini, Bogart și Guy. Din nefericire pe Bogart a fost obligată să îl lase în Toronto atunci când s-a mutat anul trecut în Londra, din cauza vârstei înaintate a acestuia. Beagle-ul Guy în schimb, a venit cu stăpâna sa și trăiește fericit alături de cuplul regal încă de la început.

Pe cât de mult iubește Ducesa câinii, pe atât de mult o iubesc aceștia pe ea. Când a cunoscut pentru prima dată câinii Reginei Elisabeta, aceștia au plăcut-o pe Meghan Markle încă de la început.

„M-au lătrat timp de 33 de ani”, a spus Prințul Harry despre întâlnirea soției sale cu prietenii blănoși ai Reginei. „O văd prima dată pe Meghan și nu se întâmplă absolut nimic! Doar dau bucuroși din coadă.”

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com