Meghan Markle și-a ales domnișoara de onoare

Meghan Markle și-a ales domnișoara de onoare

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal, alegându-și o domnișoară de onoare. 

Cu toate că mai sunt câteva luni până când Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători, toată lumea este curioasă să afle cât mai multe detalii despre nunta regală.

Actrița a început deja să pună la punct detaliile legate de nuntă, și se pare că nu va fi tocmai o mireasă tradițională. Deși urmează să se alăture familiei regale și este foarte important să respecte un anumit protocol, Meghan vrea să facă excepție de la regulă. Viitoarea mireasă nu vrea să fie condusă la altar de tatăl ei, așa cum spune tradiția, ci de mama ei, de care este foarte apropiată.

Acum, ea vrea să încalce din nou protocolul regal alegându-și o domnișoară de onoare, care are un titlu și un rol diferit faţă de chief bridesmaid, aşa cum se obişnuieşte în Anglia. Nu a fost dezvăluit încă numele domnișoarei de onoare, dar Us Weekly spune că este foarte posibil să fie una din prietenele ei apropiate: actrița Priyanka Chopra, fosta colegă din serialul Suits, Sarah Rafferty sau stilista Jessica Mulroney.

De partea cealaltă, se pare că Prințul Harry l-a rugat deja pe fratele său, Prințul William, să îi fie cavaler de onoare. Nunta regală (putem spune că este cea mai așteptată nuntă a anului) va avea loc pe 19 mai, într-o sâmbătă, la Capela Sf. George, de la Castelul Windsor.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro