Meghan Markle debutul la Royal Ascot

Meghan Markle și-a făcut debutul la Royal Ascot

Ieri a fost pentru prima dată când Meghan Markle a luat parte la Royal Ascot, o cursă de cai celebră în Marea Britanie. Evenimentul este unul important unde ținuta elegantă este obligatorie, iar Ducesa de Sussex nu a dezamăgit. 

Încă din 1711, membrii Familiei Regale Britanice se adună anual în orașul Ascot unde iau parte la o cursă de cai în care protagoniștii sunt cei mai buni cai de curse din țară. Ieri, la fix o lună de la nunta regală, Prințul Harry și Meghan Markle au avut o apariție surpriză la deschiderea ediției din acest an a Royal Ascot.

Meghan Markle debutul la Royal Ascot

Meghan Markle debutul la Royal Ascot

Regina Elisabeta a purtat o ținută galben canar

Meghan Markle debutul la Royal Ascot

La Royal Ascot au participat și Prințul Charles și Camilla Parker Bowles

Este un eveniment la care ținuta elegantă este obligatorie, iar toată lumea s-a conformat dress code-ului, inclusiv Meghan Markle, care a atras critici pentru ținuta purtată la parada de ziua reginei Elisabeta. Pentru Royal Ascot Meghan a optat pentru o rochie Givenchy – același brand care a cerat și rochia ei de mireasă – și o pălărie Philip Treacy. Cu toate că a avut o ținută impegabilă, nu am putut să nu observăm un mic detaliu. Meghan Markle a făcut o alegere neobișnuită de beauty la Royal Ascot.

La eveniment au participat mai mulți membrii ai familiei regale britanice, însă marii absenți ai zilei au fost Prințul William și Kate Middleton. Ducesa de Cambridge este încă în concediu de maternitate (timp de șase luni de la naștere), așa că poate să lipsească de la evenimente, în funcție de cum dorește. Prințul William absentat de la Royal Ascot pentru că a fost prezent în Liverpool la Festivalul Internațional de Business, pe care îl patronează.

Meghan Markle debutul la Royal Ascot

Foto: Northfoto, Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro