Meghan Markle renunță la rolul ei din serialul Suits

Meghan Markle și Prințul Harry sunt cel mai urmărit cuplu la momentul actual. Nu pot face niciun pas fără ca presa să nu afle și conform ultimelor zvonuri, cei doi sunt pe cale să-și anunțe logodna.

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, actrița a spus că îl iubește pe Prințul Harry și se simte fericită alături de el. Ceea ce denotă intențiile serioase pe care aceasta le are față de Prințul Harry. Însă nici el nu se lasă mai prejos, de curând acesta i-a făcut cunoștință cu bunica sa, Regina Elisabeta a II-a.

De asemenea, cei doi au hotărât să-și facă apariția împreună în public și, chiar mai mult decât atât, au avut și un moment de tandrețe care însă nu a scăpat nevăzut; s-au sărutat în timp ce se aflau la Jocurile Invictus.

Iar acum Meghan Markle a decis să renunțe la rolul ei din serialul Suits, rol pe care l-a interpretat timp de opt ani.

Surse apropiate de actriță au spus că Meghan este conștientă că nu poate face parte din familia regală și să fie și actriță în același timp. Dar este dispusă să facă acest sacrificiu pentru Prințul Harry.

La fel ca Ducesa de Cambridge, Meghan Markle va fi ocupată cu voluntariatul, iar angajamentele sale se vor extinde din momentul în care va face parte din familia regală a Marii Britanii.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro