Meghan Markle, primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta

Meghan Markle, primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta

Meghan Markle a participat la primul ei eveniment oficial fără soțul ei, Prințul Harry. Ducesa de Sussex a însoțit-o pe Regina Elisabeta în vizita ei în Cheshire.

Meghan Markle a însoțit-o pe Regina Elisabeta a II-a în cadrul vizitei oficiale din Cheshire, fiind pentru prima oară când cele două au apărut împreună în public. Ele au sosit cu trenul regal și au participat la mai multe evenimente în Cheshire, inclusiv inaugurarea podului Mersey Gateway și un prânz la primărie.

Pentru această ocazie, Regina a ales o ținută verde lime semnată Stuart Parvin, accesorizată cu o pălărie în aceeași culoare, Rachel Trevor Morgan. Meghan Markle a purtat o rochie creată de Clare Waight Keller for Givenchy (același designer care i-a creat și rochia de mireasă), cu o curea neagră în talie. După ce mulți au criticat-o pentru încălcarea protocolului regal la parada Trooping The Colour prin alegerea unei ținute cu umeri goi, de această dată Meghan a ales o rochie cu capă.

Meghan Markle, primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta Meghan Markle, primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta

Cele două pare că s-au înțeles de minune în prima vizită oficială, fiind fotograte vorbind și râzând în multe momente. Ducesa de Sussex a salutat și a stat de vorbă și cu fanii veniți în număr mare să le vadă pe cele două membre ale familiei regale britanice.

Meghan Markle, primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta

Viața fostei actrițe s-a schimbat în totalitate odată ce a intrat în familia regală britanică, fiind nevoită să urmeze multe reguli regale de acum înainte. Se pare că Meghan nu le-a deprins încă pe toate, fiind pusă în dificultate ieri, în momentul în care ea și regina trebuiau să urce în mașină. Conform publicației Express, Meghan a părut ușor dezorientată pentru că nu știa exact care este protocolul și dacă ar trebui să o lase pe regină să intre prima în mașină sau ar trebui să se urce întâi ea. După câteva momente de confuzie, regina a sfătuit-o pe Ducesa de Sussex să intre ea prima în mașină.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro