Meghan Markle a plecat la Toronto fără Prințul Harry

Meghan Markle a plecat la Toronto fără Prințul Harry

Meghan Markle a plecat la Toronto fără Prințul Harry. Este prima dată când Ducesa de Sussex pleacă singură într-o călătorie (din câte știm noi), și iată care ar putea fi motivul zborului.

Înainte să se căsătorească cu Prințul Harry, Meghan Markle locuia în Toronto, Canada. Recent, Meghan Markle a plecat înapoi la Toronto, fără soțul ei, iar zvonurile îi entuziasmează pe fanii fostei actrițe și ai serialului Suits.

Meghan Markle a plecat la Toronto fără Prințul Harry

Potrivit publicației The Mirror, Meghan Markle a zburat la Toronto fără Prințul Harry. Ducesa de Sussex s-a îmbarcat într-un avion al companiei Air Canada, al cărui personal ar fi fost instruit de Palatul Kensington să nu permită călătorilor sau staffului să o fotografieze sau să o abordeze în timpul zborului.

Călătoria lui Meghan are loc cu puțin timp înainte ca ea și Prințul Harry să plece în primul lor turneu regal în Australia, la Invictus Games în Sydney.

Deocamdată, nu știm care este motivul pentru care Meghan Markle a plecat la Toronto fără Prințul Harry. Cu toate acestea, nu putem să ignorăm faptul că Toronto este orașul în care fosta actriță obișnuia să filmeze pentru episoadele serialului Suits alături de colegii ei de breaslă. Fanii lansează zvonuri cum că ar filma un episod de reuniune.

Pe de altă parte, un motiv mai plauzibil ar fi acela că o vizitează pe prietena ei aproapiată, Jessica Mulroney, conform In Style. Înainte ca Meghan să se căsătorească cu Harry și să se mute în Regatul Unit, ea și Jessica erau de neseparat. Umpleau social media de fotografii împreună, mergeau la meciuri de baseball, dar și în vacanțe, tot împreună.

Recent, am aflat și că Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, se va muta în Marea Britanie.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com