Meghan Markle nu mai poate să despacheteze cadouri în ziua de Crăciun

Meghan Markle nu mai poate să despacheteze cadouri în ziua de Crăciun

Anul trecut, Meghan Markle și-a petrecut primul Crăciun alături de familia regală, pe când era doar logodită cu Prințul Harry. Ducesa de Sussex lua atunci parte la petrecerea de Crăciun a Reginei Elisabeta a II-a, încălcând tradiția regală care dictează ca numai soții din familia regală să poată participa la un astfel de eveniment. Acum că Meghan și Harry s-au căsătorit, regulile și tradițiile regale s-au schimbat iar ea va trebui să se adapteze.

De ce nu mai poate Meghan Markle să despacheteze cadourile în ziua de Crăciun

Una dintre marile schimbări pe care le aduce familia regală în viața lui Markle este faptul că aceștia despachetează cadourile la ceai, în Ajunul Crăciunului, nu în dimineața de Crăciun așa cum obișnuim noi să o facem.

„În Ajunul Crăciunul, familia regală își așază toate cadourile pe masă și încep să le împartă între ei în timpul ceaiului de la ora 17”, notează o secție de pe website-ul oficial al familiei regale.

Tradiția în sine nu este neapărat ciudată, având în vedere că multe familii care sărbătoresc Crăciunul obișnuiesc să facă ceva și în noaptea de dinainte, ba chiar să deschidă un cadou. Dar faptul că Meghan sărbătorește Crăciunul într-un palat, acest lucru îi va face cu siguranță mai ușoară tranziția.

Meghan Markle, primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta

Ce cadou de Crăciun îi poți face Reginei Elisabeta a II-a? Nu este o întrebare capcană, ci realitatea cu care se va confrunta Meghan Markle de acum încolo an de an. Dacă vă mai amintiți, anul trecut s-a descurcat excelent. Ducesa de Sussex i-a câștigat inima Reginei cu un cadou inedit: un hamster de jucărie care cântă atunci când îl tragi de sfoară. Deși cadoul poate părea puțin nepotrivit, a fost un adevărat hit și a amuzat-o copios pe Regina Elisabeta.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com