Meghan Markle le-a făcut o surpriză angajaților Reginei la petrecerea de Crăciun

Meghan Markle le-a făcut o surpriză angajaților Reginei la petrecerea de Crăciun

Angajații Reginei Elisabeta a II-a au participat la petrecerea de Crăciun organizată luni, 11 decembrie, la Castelul Windsor. Aceștia au avut o mare surpriză când logodnica Prințului Harry, Meghan Markle, și-a făcut apariția la petrecere în mod neașteptat.

O jurnalistă a publicației Daily Mail, Rebecca English, a relatat pe profilul personal de Twitter toată scena. „Meghan Markle a fost invitată surpriză, luni, la Castelul Windsor, la petrecerea anuală de Crăciun a angajaților Reginei. O persoană care a întâlnit-o mi-a spus că este «farmecul în persoană». «A ridicat mâna și a spus – Bună, sunt Meghan. – Era incredibil de frumoasă, iar Harry părea atât de mândru»”, a relatat English.

 

„Da, cu siguranță a fost surpriză pentru toți cei prezenți. Iar cei care au cunoscut-o au fost absolut impresionați de eleganța și încrederea ei. S-a pus bine cu angajații, asta este sigur”, a mai scris jurnalista.

 

Rebecca English a explicat că Prințul Harry a părut foarte entuziasmat să îi facă cunoștință lui Meghan cu toată lumea. Ceea ce este de înțeles, mai ales că au îndrăgit-o cu toții, potrivit spuselor jurnalistei.

Apariția lui Meghan Markle la Castelul Windsor a fost o surpriză totală, în contextul în care actrița se afla în Los Angeles cu o săptămână în urmă.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com