meghan-markle-isi-va-face-prima-aparitie-solo-calitate-de-membru-al-familiei-regale

Meghan Markle își va face prima apariție solo în calitate de membru al familiei regale

După ce și-a lansat primul proiect în calitate de membru al familiei regale, Meghan Markle este pregătită să facă următorul pas în viața ei de Ducesă. Conform unui anunț din partea Palatului Kensington, Ducesa de Sussex își va face prima apariție solo ca membru al familiei regale, urmând să viziteze Academia Regală de Arte din Londra săptămâna viitoare.

Palatul Kensington a confirmat pe Twitter că Meghan Markle urmează să viziteze expoziția Oceania în ziua deschiderii.

„Ducesa de Sussex va participa la deschiderea expoziției „Oceania” de la @RoyalAcademy, marți, 25 septembrie. Ducesa va participa și la alte expoziții, inclusiv în Noua Zeelandă, Fiji, Regatul Tonga și Australia, pe care le va vizita împreună cu Prințul Harry în octombrie”, nota postarea.

Așa cum arată și anunțul, vizita nu putea să vină într-o perioadă mai bună, având în vedere că îi oferă Ducesei oportunitatea de a aprofunda istoria și cultura regiunii Oceania, cu doar câteva săptămâni înainte de a porni în primul ei tur regal în acea zonă cu Prințul Harry.

Citește mai multe despre primul tur regal al lui Meghan Markle cu Prințul Harry.

Iar dacă aceasta va fi prima apariție solo oficială a lui Markle, nu este pentru prima dată când Ducesa face lucruri singură. În august a mers într-o excursie de trei zile în Canada, unde a petrecut timp cu prietena ei cea mai bună Jessica Mulroney și în plus, nu este un secret că se aventurează adesea singură în Londra, unde își face cumpărăturile la Whole Foods și face Pilates.

Cea mai importantă activitate din postura ei de Ducesă de până acum este primul ei proiect: o carte de bucate concepută în colaborare cu comunitatea femeilor de la Grenfell Tower și menită să ajute victimele afectate de incendiul devastator de anul trecut.

Bucătăria Hubb Community a început să crească după ce un grup de femei afectate de incendiul de la Grenfell s-au adunat vara trecută în bucătăria comunală de la Al Manaar Muslim Cultural Heritage Centre, din vestul Londrei, pentru a pregăti împreună preparate proaspete pentru familiile, prietenii și vecinii lor. În timp ce găteau împreună și își împărtășeau una celeilalte rețetele, vestea existenței unei astfel de comunități a început să circule și astfel au început să se alăture tot mai multe femei.

Together: Our Community Cookbook” adună peste 50 de rețete de la femeile din comunitatea Grenfell și sărbătorește puterea gătitului de a aduce oamenii împreună.

Citește mai multe despre primul proiect social al Ducesei de Sussex.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com