Meghan Markle este însărcinată

Meghan Markle este însărcinată

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți. Meghan Markle este însărcinată cu primul ei copil. 

Palatul Kensington a anunțat astăzi cu Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul lor copil. Meghan Markle va naște în primăvara viitoare. Conform palatului Kensington, Ducele și Ducesa de Sussex „apreciază toată susținerea pe care au primit-o din partea oamenilor din toată lumea, de la nunta lor încoace, și se bucură să împărtășească fericita veste cu publicul.”

Copilul lor va fi al șaptelea în ordinul succesiunii la tronul Marii Britanii.

Vestea bebelușului regal vine în aceeași zi în care Meghan Markle și Prințul Harry au plecat în primul lor turneu regal. 

Ducele și Ducesa de Sussex au ajuns în această dimineață în Sydney, orașul în care începe turul lor regal. Aici se pare că vor locui într-un conac elegant numit Villa del Mare. Peste patru zile începe o nouă ediție a Jocurilor Invictus, pe care Prințul Harry le patronează.

Din Sydney vor porni către Fraser Island în Australia, înainte de a se îndrepta spre Suva, Fiji. Pe 25 octombrie vor vizita Nadi, Fiji și Nuku’alofa, Tonga, înainte de a se reîntoarce în Sydney pe 26 octombrie, după ce vor fi dus la bun sfârșit partea Regatului Tonga din turul regal. Turul se va termina în Noua Zeelandă, cu opriri în Wellington, Abel Tasman, Auckland și Rotorua.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro