Meghan Markle detaliu ascuns al rochiei de mireasă

Meghan Markle a dezvăluit un detaliu ascuns al rochiei ei de mireasă

Am crezut că știm deja totul despre ținuta purtată de Meghan Markle la nunta cu Prințul Harry, dar se pare că nu e așa. Meghan Markle a dezvăluit un detaliu ascuns al rochiei ei de mireasă. Garantat te va face să exclami: „Awww!…“

Pentru rochia de mireasă, Meghan Markle a apelat la designerul britanic Clare Waight Keller, numită de curând director creativ al casei franțuzești Givenchy. Ducesa de Sussex a ales-o pe Keller „pentru estetismul ei atemporal și elegant și croiala impecabilă“. Rezultatul a fost o rochie simplă, albă, cu un decolteu tip bărcuță și un voal din mătase de cinci metri lungime, cu detalii florale brodate, reprezentând cele 53 de țări care fac parte din Commonwealth.

În onoarea nunții cu Prințul Harry, Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta o tiara bătută în diamante a Reginei Maria, bunica Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Tiara din platină împodobită cu diamante, pe care Meghan a purtat-o în ziua nunții, dadează din 1932, iar broșa centrală detașabilă, care are zece diamante, a fost realizată în 1893.

Am crezut că știm deja totul despre ținuta purtată de Meghan Markle la nunta cu Prințul Harry, dar se pare că nu e așa. Rochia de mireasă avea un detaliu ascuns pe care abia acum îl aflăm de la Ducesa de Sussex. În documentarul despre Regina Elisabeta, intitulat Queen Of The World, Meghan Markle a dezvăluit că designerul Clare Waight Keller i-a cusut în interiorul rochiei de mireasă „ceva albastru“, conform tradiției. Detaliul albastru, ascuns de ochii publicului, are o mare însemnătate sentimentală pentru Ducesa de Sussex: „este o bucățică de material din rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire cu Harry“, a spus Meghan. Din păcate, Meghan nu a dat mai multe amănunte despre ținuta pe care a purtat-o la prima întâlnire cu prințul Harry sau despre cum a fost primul lor date.

Nu putem decât să presupunem că tiara purtată de Meghan la nuntă a fost obiectul vechi și împrumutat, conform tradiției. În cadrul aceluiași documentar, ducesa a dezvăluit și care a fost lucrul nou pe care l-a purtat la nuntă: voalul ei. Meghan a văzut pentru prima dată voalul chiar în ziua nunții cu Prințul Harry.

Conform unui comunicat de presă din partea Kensington Palace, Meghan Markle și-a dorit ca toate țările din Commonwealth să participe alături de ea „la aventura ei prin această ceremonie”.

O dorință uriașă, dar care a fost îndeplinită cu măiestrie de către Clare Waight Keller, designerul rochiei ei de mireasă. Pentru a reprezenta toate cele 53 de țări, Waight Keller a creat un voal prin care „a înfățișat flora distinctivă a fiecărei țări din Commonwealth în parte, toate acestea unite printr-o compoziție florală extraordinară”.

Fanii cuplului regal pot admira de aproape rochia de mireasă purtată de Meghan Markle la cununia religioasă cu Prințul Harry. Rochia Ducesei de Sussex, împreună cu voalul și tiara purtate de ea, vor fi expuse publicului în cadrul expoziției A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex, care va avea loc între 26 octombrie și 6 ianuarie, la Castelul Windsor și între 14 iunie și 6 octombrie, la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh.

Dacă și tu te-ai întrebat oare ce reacție a avut Meghan Markle când și-a văzut pentru prima dată rochia de mireasă pe care a purtat-o la nunta cu Prințul Harry, ai noroc: camerele de luat vederi au surprins momentul.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro