Meghan Markle cea mai bine îmbrăcată personalitate a anului

Meghan Markle, desemnată cel mai bine îmbrăcată personalitate a anului

Meghan Markle a fost desemnată de revista People cel mai bine îmbrăcată personalitate a acestui an, fiind pentru prima dată când publicaţia acordă un astfel de titlu unui membru din familia regală.

De când a devenit logodnica prințului Harry, Meghan Markle s-a transformat rapid intr-una dintre cele mai influente style iconuri din lume și s-a dovedit că aproape orice piesă vestimentară pe care o poartă dispare imediat de pe rafturile magazinelor.

De la rochia Club Monaco, pe care a purtat-o la o nuntă, și care a fost sold out câteva ore mai târziu, la geanta de mână Strathberry, vândută în doar 11 minute, după ce au apărut imagini în care fosta actriță purta acest accesoriu, e clar că alegerile lui Meghan Markle au o mare influență asupra publicului. De altfel, Meghan se află în topul influencerilor din familia regală în materie de stil.

De aceea, nu este de mirare că Meghan Markle a fost desemnată de revista People cel mai bine îmbrăcată personalitate a acestui an. Ducesa de Sussex le-a devansat în top, între altele, pe actriţa Cate Blanchett şi pe soția lui George Clooney, Amal.

„Hainele ei sunt frumos croite. Nu este nimic îndrăzneţ sau extrem. Sunt haine cu adevărat frumoase îmbrăcate de o femeie frumoasă”, a spus Hilary Alexander, fost director al departamentului modă de la The Telegraph. 

Stilul lui Meghan Markle a evoluat foarte mult de pe vremea când era o vedetă de televiziune până în prezent, când este un membru al familiei regale britanice. Ea alege să poarte haine în nuanţe neutre şi accesoriile simple, iar brandurile ei preferate sunt Carolina Herrera, Mother Denim şi Club Monaco, dar poartă și piese de la branduri mai mici, precum Nonie, care a devenit foarte căutat după ce Ducesa a purtat hainele companiei. „Cererea a fost incredibil de mare și există o lungă listă de aşteptare”, a spus un reprezentant Nonie despre rochia-trenci, în valoare de 825 de dolari pe care Meghan a purtat-o vara aceasta.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro