Meghan Markle a explicat de ce nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham

Meghan Markle a explicat de ce nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham

Când vine vorba despre vestimentație, Meghan Markle este întotdeauna strălucitoare și nu dă niciodată greș. E drept, garderoba ei se ridică la suma de 750.000 de lire (și este visul oricăreia dintre noi), conform expertului Katie Nicholl. Există însă creațiile unui designer pe care Meghan Markle nu le poartă atât de des: cele ale Victoriei Beckham.

Motivul pentru care nu o vei vedea pe Meghan Markle purtând rochii semnate de Victoria Beckham

Fie că este vorba despre un eveniment de seară sau un turneu regal, Meghan Markle reușește întotdeauna să arate incredibil. Cu toate acestea, de ce evită creațiile lui Victoria Beckham? În ciuda faptului că a fost văzută purtând un pulover crem semnat de Beckham, Ducesa nu pare să se dea în vânt după rochiile acesteia, dar aparent există un motiv bine întemeiat.

Anul trecut, într-un interviu pentru GLAMOUR UK, Meghan a explicat de ce nu poartă niciodată rochii create de Victoria Beckham.

„Cred că lucrurile s-au schimbat pentru că eu întotdeauna preferam stilul relaxat californian și m-ai fi văzut zi de zi în jeans și flip-flops. Vremea din Toronto îți schimbă complet garderoba! Ținutele din serialul Suits sunt splendide și chiar m-au ajutat să îmi îmbunătățesc cunoștiințele despre designeri și să îmi cunosc mai bine propriul corp și ce tipuri de haine i s-ar potrivi.”

„Am aflat că deși lucrurile arată incredibil pe umeraș, asta nu înseamnă automat că vor arăta la fel de bine și pe mine. De exemplu, îi ador rochiile Victoriei Beckham, însă nu am trunchiul suficient de lung încât să mi se potrivească rochiile create pentru un anumit tip de siluetă”, a explicat Meghan Markle.

Foto: Northfoto
Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com