Internetul crede că Meghan Markle are accent britanic într-un clip în care vorbește cu fanii

Internetul crede că Meghan Markle are accent britanic într-un clip în care vorbește cu fanii

O apariție publică a lui Meghan Markle a stârnit, din nou, discuții pe Twitter. Internetul crede că Meghan Markle are accent britanic într-un clip în care vorbește cu fanii, la un eveniment care a avut loc luna trecută.

Ducesa de Sussex a participat, la jumătatea lunii iunie, la primul eveniment oficial alături de Regina Elisabeta, unde nu a fost însoțită de soțul ei, Prințul Harry. Un videoclip de atunci a devenit recent viral, iar Internetul crede că Meghan Markle are accent britanic.

Meghan Markle pare că are accent britanic într-un clip în care vorbește cu fanii

În cadrul evenimentului care a avut loc în Cheshire, Ducesa de Sussex a socializat cu mai mulți admiratori. În videoclipul publicat de unul dintre ei pe Twitter, Meghan Markle pare că are accent britanic.

https://twitter.com/elzeiny99/status/1007242986248396801

O mulțime de răspunsuri care au venit ulterior la videoclipul postat sugerează că Meghan Markle ar avea accent britanic. Deși criticile nu au părut să apară, o mulțime de utilizatori au început să îi ia apărarea fostei actrițe.

https://twitter.com/hrstacks/status/1015218047286734849?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1015218047286734849&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.glamour.com%2Fstory%2Fmeghan-markle-british-accent

„Nu înțeleg de ce este așa mare lucru dacă Meghan Markle dezvoltă un accent britanic. 1. Este căsătorită cu un britanic. 2. Este actriță și probabil a luat lecții de accente, și 3. Este o formă de empatie care se petrece în subconștient”, a scris o persoană, pe Twitter.

Mulți utilizatori cred că accentul în dezvoltare al Ducesei de Sussex este de-a dreptul simpatic. Majoritatea l-au observat în momentul în care aceasta îi spune „Thank you” („Mulțumesc”) unui fan, cu o inflexiune diferită în voce decât dacă ar fi spus-o precum americanii.

Meghan Markle pare să aibă un accent britanic de când trăiește printre englezi, ceea ce este de înțeles, având în vedere că soțul ei, persoana cu care își petrece cel mai mult timp, vorbește cu acest accent. Mai mult decât atât, Ducesa de Sussex pare să se fi acomodat deja cu viața în sânul Familiei Regale Britanice, și a avut recent cea mai relaxată apariție publică.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com