Marion Cotillard vorbește despre colegul ei de platou, Brad Pitt

Marion Cotillard vorbește cu onestitate despre Brad Pitt.

Acum două luni, când Angelina Jolie a anunțat că a intentat divorț de Brad Pitt, tabloidele au pornit un război de zvonuri, care o includeau de asemenea și pe Marion Cotillard. Actrița este partenera lui Brad Pitt în producția Allied, în care cei doi joacă în rolul unui cuplu.

Zvonurile o puneau pe Marion în centrul situației, ca motiv al despărțirii dintre Brad și Angelina, zvonuri pe care actrița de origine franceză le-a negat, moment în care a făcut și public faptul că este însărcinată.

Desigur, promovarea publică a filmului a dus la situații destul de neconfortabile. Cei doi, însă, și-au asumat acest lucru și au apărut împreună pe covorul roșu din Los Angeles la premiera de săptămâna trecută.

Într-un interviu acordat celor de la Entertainment Tonight, Marion a declarat: “Brad este un bărbat foarte bun. Și un actor extraordinar. Este o persoană atât de bună încât nu este deloc dificil să te înțelegi cu el.”

Marion a declarat că nu e deloc ușor să lucrezi cu cineva atât de aproape. “Uneori realizezi că nu ai nimic în comun, nu e chimie, dar totuși lucrurile merg foarte bine pe platou. Sunt atât de multe situații diferite, dar am avut această ocazie să petrecem o perioadă de timp împreună, așa că a fost de ajutor.”

Actrița a mărturisit că l-a ajutat pe Brad să învețe limba franceză pe parcursul filmărilor, pentru că rolul îi cerea acest lucru. “Și-a luat angajamentul că va face tot ce-i stă în putință pentru a fi bun, lucru care a fost impresionant, așa că l-am ajutat, fiind foarte dură cu el. Am fost foarte onestă”, a concluzionat Marion.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro