Machiajul și coafura alese de Kate Middleton pentru nunta regală

O admirăm la fiecare eveniment, ne fascinează cu frumusețea ei de fiecare dată, machiajul și coafura ei ne sunt mereu inspirație, așa că am așteptat cu sufletul la gură să îi vedem look-ul și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle și, evident, nu ne-a dezamăgit.

Nunta Regală a fost un motiv de stres nu doar pentru miri, ci pentru toți cei ce îi înconjoară. Bineînțeles, mirii au captat atenția și admirația tuturor (mireasa ne-a fascinat cu look-ul ales pentru această zi specială), însă nici apropiații lor nu au scăpat de ochiul presei și al oamenilor din lumea întreagă.

După miri, cu siguranță ochii tuturor s-au îndreptat către Kate Middleton, care a atras atenția cu apariția ei plină de eleganță, așa cum ne-a obișnuit. Noi, pasionatele de beauty, am așteptat cu sufletul la gură să o admirăm și să ne inspirăm din nou din look-ul impecabil ales de Ducesa de Cambridge pentru Nunta Regală.

https://www.instagram.com/p/Bi9hiuSloD-/?taken-by=glamour_romania

Machiajul ales de Kate Middleton la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Extrem de simplu și elegant, Kate a optat pentru machiajul simplu, dar sofisticat cu care ne-a obișnuit la aparițiile sale. Machiajul tenului a fost extrem de natural, luminos și proaspăt, cu pomeții definiți discret într-o nuanță trandafirie. Punctul de interes a fost machiajul ochilor, care au fost definiți cu nuanțe pământii și cu o linie de eyeliner. Rujul nude rosé a completat perfect look-ul natural.

Machiajul și coafura alese de Kate Middleton pentru nunta regală

Coafura lui Kate Middleton la Nunta Regală

Suntem absolut îndrăgostite de părul ducesei, așa că nu trebuia să depună mari eforturi ca să ne câștige admirația. Chiar și așa, Kate s-a prezentat impecabil, cu părul plin de volum cu care ne-a cucerit, ondulat lejer în bucle mari, iar pălăria sa emblematică nu putea lipsi. A ales un model foarte sofisticat, cu detalii florale.

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro