Machiajul de nuntă al lui Meghan Markle a creat un nou trend pe Pinterest

Machiajul de nuntă al lui Meghan Markle a creat un nou trend pe Pinterest

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a fost urmărită de peste 29 de milioane de oameni, așa că presiunea ca totul să iasă impecabil a fost extraordinară. Chiar și așa, actrița a surprins plăcut cu un look ultranatural, un machiaj subtil și o coafură lejeră pentru care nu a trebuit să stea ore întregi în studio-ul stiliștilor. Deși foarte simplu și aproape invizibil, machiajul de nuntă al lui Meghan Markle a creat un nou trend pe Pinterest.

Un lucru care a ieșit în evidență la machiajul de nuntă al Ducesei de Sussex a fost pielea ei naturală. Make-up artistul lui Meghan Markle a dezvăluit secretul de machiaj al actriței pentru un ten natural, iar acum toată lumea se inspiră din look-ul ei. Machiajul extrem de subtil al actriței a creat un nou trend pe Pinterest.

Machiajul de nuntă al lui Meghan Markle este vedetă pe Pinterest

Pistruii lui Meghan Markle care nu au fost acoperiți cu tot felul de produse au inspirat utilizatorii de Pinterest, iar astfel s-a creat un nou trend de machiaj. La scurt timp după nunta regală, căutările pentru „idei de machiaj pentru piele cu pistrui” au crescut cu 117% pe Pinterest, semn că Meghan a inspirat pe toată lumea să își lase pielea naturală la vedere. Mai mult decât atât, multe persoane i-au iubit atât de mult lookul încât s-au arătat dispuse să își creeze pistrui falși. Pe Instagram, rezultatele pentru hashtagul #fauxfreckles („pistrui falși”) numără până la 43,267 de postări.

Despre pistruii lui Meghan Markle se vorbește și pe Twitter. „Fiind o persoană cu fața plină de pistrui… ziua mea nu va fi completă până când nu aflu ce brand de makeup a purtat Meghan Markle care a fost atât de prietenos cu pistruii”, a scris o utilizatoare pe rețeaua socială.

Machiajul și coafura purtate de Meghan Markle la nunta regală au fost o adevărată inspirație, și cu siguranță look-ul ei va fi reprodus de multe mirese care o admiră.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com