Luna Simone, fetița lui Chrrisy Teigen și a lui John Legend, apare în videoclipul tatălui

Pe lângă un cuplu puternic, doi romantici cărora le place să se bucure de prezența celuilalt, Chrissy Teigen și John Legend sunt niște părinți îndrăgostiți la nebunie de fetița lor, Luna Simone.

Săptămâna trecută, cântărețul a postat pe contul său de Instagram, un teaser al videoclipului piesei Love Me Now. În video apare cuplul care se sărută, gătesc, și se joacă cu fiica lor. Chiar dacă Luna Simone, care are abia șase luni, a apărut în foarte multe postări pe conturile de social media ale părinților săi, acesta este prima sa apariție într-un videoclip muzical.

#LoveMeNow video is coming soon! Pre-order now & get #LoveMeNow instantly http://smarturl.it/DALalbum

Un clip video postat de John Legend (@johnlegend) pe

Dar simpatica Luna Simone nu e singurul star care-și face apariția în viitoarea piesă lansată de John Legend. Nabil Elderkin, regizorul videoclipului, a călătorit în întreaga lume, de la Standing Rock, din SUA, la Iraq, și a surprins cupluri care se iubeau.

Nu există încă o dată de lansare pentru videoclip, dar albumul Darkness and Light va apărea pe 2 decembrie. Până atunci, vom da replay videoclipului în care apare și micuța Luna Simone.

Foto: Northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro