Lucrurile la care a renunțat Meghan Markle pentru a intra în Familia Regală

Lucrurile la care a renunțat Meghan Markle pentru a intra în Familia Regală

În mai puțin de o săptămână, Prințul Harry și Meghan Markle își vor uni destinele în fața a milioane de oameni din întreaga lume care vor urmări nunta (conform publicației Deadline, peste 23 de milioane de americani și 27 de milioane de britanici au urmărit în 2011 nunta Prințului William cu Kate Middleton). Iată care sunt lucrurile la care a trebuit să renunțe Meghan Markle pentru a putea intra în Familia Regală a Marii Britanii.

La ce a trebuit să renunțe Meghan Markle pentru a intra în Familia Regală

În primul interviu pe care l-a susținut împreună cu logodnicul ei, Prințul Harry, Meghan a precizat că nu a sacrificat nimic: „Nu consider că a trebuit să renunț la ceva. O văd doar ca pe o schimbare. Un nou capitol”.

„Reține că am jucat șapte ani în serialul Suits. Am fost foarte norocoși să avem parte de o astfel de longetivitate. În ceea ce mă privește, odată ce am atins pragul de 100 de episoade, am realizat că am bifat acest capitol și mă simt foarte mândră de munca pe care am depus-o până acum, iar acum este timpul să fac echipa cu Harry”, a mai explicat Meghan Markle.

Cariera ei actoricească

După ce a absolvit facultatea la Northwestern University, Markle s-a bucurat de diverse apariții la Hollywood înainte de a ajunge unul dintre personajele principale ale serialului Suits, vreme de șapte sezoane. Dacă Meghan Markle ar fi vrut să părăsească serialul, ar fi existat alte oportunități pentru ea pe viitor, însă noul ei statut stă în calea acestui lucru.

Website-ul ei de lifestyle

Meghan a trebuit să își ia la revedere și de la website-ul ei de lifestyle, The Tig, în aprilie 2017.

„După aproape trei ani minunați, este timpul să îmi iau la revedere de la The Tig. Ceea ce a început ca un proiect personal, a evoluat apoi într-o comunitate incredibilă plină de inspirație, sprijin, voie bună și frivolitate. Mi-ați făcut zilele mai frumoase și ați făcut din întreaga experiență un adevărat prilej de bucurie. Continuați să găsiți aceste momente, continuați să râdeți, să vă asumați riscuri și nu în ultimul rând, să fiți schimbarea pe care vă doriți să o vedeți în lume. Vă mulțumesc pentru tot.”, a scris Meghan pe site-ul ei.

Prezența ei pe social media

La începutul anului, Markle și-a șters conturile de Twitter și Instagram. Acum că toate acestea nu mai există, ultimele noutăți despre ea le putem afla de conturile KensingtonRoyal, care se ocupă și de Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton.

Viața privată

Așa cum a precizat în interviul ei post-logodnă, poate că Meghan a lucrat în industria entertainment-ului, însă nu a făcut niciodată parte din „cultura tabloidă” înainte ca relația ei cu Prințul Harry să fie făcută publică. În prezent, este una dintre cele mai faimoase femei din lume, urmărită la fiecare pas de către presă și publicul larg.

Toată această atenție a fost, din când în cand, negativă. Kensington Palace a publicat un comunicat din partea Prințului Harry referitor la comentariile rasiste îndreptate asupra iubitei sa, Meghan Markle.

„Meghan Markle a fost subiectul unui val de abuzuri și hărțuiri. Unele dintre acestea făcute extrem de public – pe prima pagină a ziarelor naționale; (…) subtilități de natură rasistă. Nu este normal ca la numai câteva luni de la relația Prințului Harry cu Meghan Markle, aceasta să aibă parte de un astfel de tratament. Prințul Harry știe că va primi comentarii de genul „acesta este prețul pe care trebuie să îl plătească” sau „acest lucru vine odată cu faima”, însă nu este deloc de acord. Acesta nu este un joc, este vorba despre viața iubitei sale și despre viața lui”, spunea comunicatul.

În altă ordine de idei, Meghan Markle este un adevărat model de prințesă modernă – sau Ducesă, așa cum cel mai probabil îi va spune titlul său oficial odată cu data de 19 mai – și sperăm ca mariajul ei și tot ce ceea ce investește în el, să îi aducă fericire.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com