lorde-nu-va-canta-grammy-2018

Lorde nu va cânta la premiile Grammy 2018

Lorde nu va cânta la ediția de anul acesta a premiilor Grammy deoarece nu i s-a permis să cânte solo. În ciuda faptului că este nominalizată pentru Albumul anului, ea nu este programată să cânte în seara ceremoniei.

Motivul? Organizatorii premiilor Grammy i-au propus acesteia să cânte împreună cu alți artiști, posibil chiar să facă parte din tributul adus cântărețului Tom Petty, însă Lorde a refuzat oferta. Pe de altă parte, celorlalți nominalizați din aceeași categorie, toți bărbați, li s-au oferit locuri pentru interpretări solo.

Mama cântăreței, Sonja Yelich, a confirmat și ea incidentul. A postat pe Twitter un articol din „The New York Times” despre premiile Grammy și lipsa diversității din cadrul lor, unde era de asemenea menționat și faptul că fiica ei nu va cânta în acea seară.

„Cred că asta explică totul” a adăgat Sonja Yelich.

A 60-a ediție a premiilor Grammy va avea loc astăzi, 28 ianuarie, la Madison Square Garden din New York și va fi găzduită de James Corden.

Printre artiștii care vor cânta în această seară, se numără Kendrick Lamar, U2, Sam Smith, Childish Gambino, Pink, Lady Gaga, Kesha, SZA, Bruno Mars, Alessia Clara, Daddy Yankee, Khalid, Luis Fonsi, Little Big Town, Cardi B, Logic și Patti LuPone.

Despre unul dintre momentele speciale pregătite pentru această ediție, poți afla aici.

După Globurile de Aur, campania Time’s Up va fi prezentă și la Grammy. Mai multe detalii despre cum va arăta, aici.

Lista nominalizaților o găsești aici, iar dacă vrei să afli mai multe despre aceștia, o poți face aici.

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com