Vedetele cu cele mai sexy… posterioare

De la Kim Kardashian, la J.Lo, Nicole Scherzinger, Scarlett Johansson sau Kate Upton am identificat 17 vedete care se pot lăuda cu unele dintre cele mai sexy… posterioare.

Nu contează dacă sunteţi fani Kim Kardashian sau doar îi urmăriţi intensa viaţă socială surprinsă permanent de paparazzi. Un singur lucru este cert: la fiecare apariţie atât de încărcată de senzualitate, o întrebare stă pe buzele tuturor… Este oare posibil ca aceste forme mai mult decât apetisante să fie absolut naturale sau o fi apelat vedeta la ceva ajutoare chirurgicale? Oricare ar fi răspunsul recunoaştem… noi nu ne putem lua ochii de la ea.

Sex bombs: ele sunt vedetele cu cele mai apetisante decolteuri. Mai multe imagini hot aici. 

Iar Kim Kardashian nu este singură în liga apariţiilor senzuale: fosta iubită a lui Johnny Depp, Amber Heard, senzuala columbiencă Sofía Vergara sau superba Rosie Huntington-Whiteley îi ţin companie.

Atenţie: 17 dive atât de sexy încât sunt capabile să hipnotizeze pe oricine (mai ales atunci când poartă rochii mulate şi pe deasupra cu spatele gol) ne încântă privirea în galeria alăturată.

Foto: Hepta

Adriana Matei
contact@misshypewit.com