Top 10 cele mai glam mame şi fiice de la Hollywood

Genetica este definitorie când vine vorba de frumuseţe, însă acest lucru este la fel de valabil şi în cazul bunului gust. Lucru confirmat de cele mai fashionable cupluri mamă-fiică de la Hollywood, care nu doar că au nişte apariţii impecabile pe cont propriu, dar reuşesc şi să capteze toată atenţia atunci când sunt împreună!

Divele sunt obişnuite cu faima şi lumina reflectoarelor, iar outfiturile lor sunt mereu demne de invidiat. Când vine vorba de copiii lor, nu se lasă mai prejos, căci garderoba celor mici este cel puţin la fel de impresionantă ca a lor. Motivul? Dorinţa de a impresiona, dar şi pasiunea pentru modă. Oricum ar fi, noi nu putem decât să le admirăm şi să ne întrebăm dacă nu există, oare, o modificare glam în ADN-ul celor mai la modă personalităţi ale Hollywood-ului. Iată cele mai fashionabel mame şi fiice. Să începem cu…

Julianne Moore & Liv Helen Freundlich (foto alături): Cât de chic au arătat Julianne Moore şi fata sa, Liv Helen Freundlich la New York Fashion Week? Actriţa şi fiica ei au purtat outfituri monocrome, complementare, însă noi suntem cu adevărat invidioase pe acest roşcat strălucitor.

Iată şi celelalte cupluri mamă-fiică din topul nostru glam.

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro