Star Chat: Adela Popescu

Joacă în seriale de succes, cântă, are o viaţă activă şi îşi găseşte timp şi pentru pasiunile ei. Noi am aflat cum reuşeşte.

Joacă în seriale de succes, cântă, are o viaţă activă şi îşi găseşte timp şi pentru pasiunile ei. Noi am aflat cum reuşeşte.

Ai un program extrem de încărcat. Când îţi găseşti timp pentru tine?
Încerc să-mi gestionez timpul eficient astfel încât să creez un echilibru fizic şi emoţional. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi cred că asta mă face să resimt mai puţin oboseala. Locul în care mă regăsesc de fiecare dată este acasă. Acolo este intimitatea mea şi locul de unde îmi iau toată energia.

La ce proiect lucrezi în prezent şi cât de mult te solicită?
De la începutul toamnei am reluat filmările pentru sezonul trei din Pariu cu Viaţa şi este o perioadă destul de intensă. În paralel se află şi colaborarea mea cu trupa DJ Project, iar asta presupune concerte, repetiţii şi noi planificări.

Cum reuşeşti să te menţii în formă?
A te menţine în formă înseamnă echilibru. Mişcarea este esenţială pentru mine şi îmi aloc săptămânal câteva ore pentru sport. În privinţa alimentaţiei sunt destul de permisivă. Îmi place să gust câte puţin din toate şi rar îmi refuz anumite plăceri. Important este să fii cumpătat.

Ce ritualuri de îngrijire ai?
Aş enumera câteva momente importante: hidratarea, sportul, demachierea, folosirea zilnică a loţiunii de corp şi a cremei hidratante pentru faţă şi bineînţeles, alimentaţia bogată în vitamine, minerale şi antioxidanţi.

Ce nu-ţi lipseşte niciodată din geantă?
Pentru mine şi cred că şi pentru multe alte femei, geanta reprezintă un mic univers. Întotdeauna voi avea cu mine telefonul, cheile, ochelarii de soare, gloss-ul şi şerveţelele.

Ai jucat în câteva dintre poiectele tale alături de copii. Cum a fost colaborarea cu cei mici?
Am colaborat foarte bine cu ei. Sunt extrem de talentaţi şi imprevizibili în acelaşi timp. Trebuie să ştii să-i asculţi şi să intri în jocul lor, să simtă că eşti parte din poveste.

Vrei să ai copii? Te-ai gândit câţi?
Iubesc copiii şi îmi doresc să devin mamă la un moment dat. Şi aş vrea să am mai mult de un copil.

Crezi că apariţia unui copil trebuie programată sau lăsată la voia întâmplării?
Cred că trebuie să fim pregătiţi fizic şi psihic. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mai ales când vine vorba de copii.

Crezi că tinerii sunt suficient de informaţi atunci când vine vorba de contracepţie?
Din păcate, tinerii români duc lipsă de o educaţie sănătoasă în ceea ce priveşte intimitatea şi implicit, contracepţia. Statisticile arată că România este printre acele ţări europene unde rata avorturilor este foarte ridicată. Din acest motiv, la începutul anului m-am implicat într-o campanie educaţională despre contracepţie. Platforma online cerculfetelordestepte.ro oferă informaţii complete la acest capitol. Eu folosesc inelul contraceptiv pentru că este eficient şi comod de utilizat, deci adaptat stilului meu de viaţă.

ROCHIA PE CARE O IUBEŞTE: Adela Popescu adoră o rochie de designer semnată Armani, pe care a primit-o cadou şi pe care o poartă cu plăcere ori de câte ori are ocazia.

FILMUL  CARE A CUCERIT-O: Îngeri în America, datorită distribuţiei sale de excepţie, a regiei impecabile şi, nu în ultimul rând, datorită subiectului delicat pe care îl tratează.

VACANŢA DE VIS: Adelei îi place foarte mult să călătorească şi cel mai frumos loc din lume unde a ajuns până acum este o plajă din Bali.

CARTEA PREFERATĂ: Pădurea norvegiană a lui Haruki Murakami este cartea pe care ar reciti-o, pentru că este genul de lectură care îi oferă mereu experienţe noi.

Foto: arhiva personală, Teatrul Metropolis
 

.