Prinţul William, Kate Middleton şi Prinţul George în vizită în Noua Zeelandă

Urmează trei săptămâni pline pentru familia regală a Marii Britanii: Ducele şi Ducesa de Cambridge împreună cu Prinţul George au pornit astăzi într-o vizită oficială de trei săptămâni în Noua Zeelandă. Avem primele imagini.

Urmează trei săptămâni pline pentru familia regală a Marii Britanii: Ducele şi Ducesa de Cambridge împreună cu Prinţul George au pornit astăzi într-o vizită oficială de trei săptămâni în Noua Zeelandă.

William, Kate şi bebeluşul regal au sosit astăzi cu un avion pe aeroportul din Wellington şi au fost întâmpinaţi pe pistă de prim-ministrul John Key.

Pentru această primă apariţie Kate a ales o ţinută compusă dintr-un trenci şi o rochie roşie, ambele semnate Catherine Walker (unul dintre designerii preferaţi ai Prinţesei Diana) şi o pălărie creată de Gina Foster. Ea a purtat şi o broşă din argint, platină şi diamante, împrumutată din colecţia Reginei.  

La doar opt luni, Prinţul George face prima lui vizită oficială, o vizită ce va dura trei săptămâni şi care debutează în Wellington, Noua Zeelandă şi se va încheia pe 25 aprilie în Canberra, capitala Australiei. Este de asemenea prima vizită oficială în aceste două ţări a Ducesei de Cambridge.

Asemenea Prinţului George, Prinţul William a vizitat aceste ţări încă de când era bebeluş: în 1983, pe când avea doar nouă luni, William a pornit în acelaşi periplu alături de părinţii lui, Prinţul Charles şi Prinţesa Diana. Doar aruncaţi un ochi la pozele de mai jos şi vedeţi cât de mult seamănă micuţul George cu tatăl său! Ba chiar şi garderoba celor doi se aseamănă izbitor: George a purtat o pereche de pantaloni scurţi, un pulover alb pufos şi pantofi albi din piele – un outfit demn de un prinţ.

Prinţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, nu va fi prezent decât la câteva întâlniri oficiale, arată un comunicat oficial transmis de biroul de presă al Palatului Kensington. Micuţul îşi va face apariţia în public doar în câteva ocazii iar în restul timpului va rămâne în grija doicii sale.

Foto: Northfoto