Prinţul George: noi fotografii adorabile din vizita oficială în Noua Zeelandă

Să fii bebeluş regal e o treabă serioasă! Micuţul George a bifat astăzi prima lui „sarcină“ în vizita oficială pe care el şi părinţii lui, Prinţul William şi Kate Middleton, o fac luna aceasta în Noua Zeelandă: o binemeritată partidă de joacă.

Să fii bebeluş regal e o treabă serioasă! Micuţul George a bifat astăzi prima lui „sarcină“ în vizita oficială pe care el şi părinţii lui, Prinţul William şi Kate Middleton, o fac luna aceasta în Noua Zeelandă.

După o zi de pauză, Ducele şi Ducesa de Cambridge au revenit astăzi la agenda de lucru a vizitei lor oficiale în Noua Zeelandă: ei au sosit la sediul Guvernului pentru a se întâlni cu membrii unei organizaţii care oferă consiliere şi servicii medicale proaspetelor familii (Royal New Zealand Plunket Society). Aici, micuţul George a avut ocazia de a se juca cu un grup de copii de vârsta lui. Grupul a fost format din 10 bebeluşi, patru băieţei şi şase fetiţe, însoţiţi de părinţii lor iar familiile au fost selectate în avans astfel încât să reprezinte diversitatea din Noua Zeelandă: un cuplu cu părinţi de acelaşi sex, părinţi casnici, mame care lucrează, toţi de etnii diferite.      

Pentru această apariţie Kate Middleton a ales o rochie semnată Tory Burch, iar Prinţul George a purtat o salopetă bleumarin Rachel Riley.

Aceasta este una dintre puţinele apariţii ale Prinţului George de-a lungul aceastei vizite oficială pe care cuplul regal o va face până pe 25 aprilie în Noua Zeelandă şi Australia. Prinţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, nu va fi prezent decât la câteva întâlniri oficiale. Micuţul îşi va face apariţia în public doar în câteva ocazii iar în restul timpului va rămâne în grija noii sale doici, Maria Borrallo.

Foto: Northfoto