Paris Fashion Week: ce vedete au stat în primul rând al prezentărilor

Vedete, oameni din industria modei şi fashioniste au defilat în faţa fotografilor prezenţi la o nouă Săptămână a modei la Paris. Iată 23 dintre cele mai frumoase ţinute ochite de noi.

De două ori pe an, capitala Franţei este luată cu asalt de vedete hollywoodiene şi fashioniste de pe întreg mapamondul: Săptămâna Modei adună laolaltă cei mai importanţi oameni  din industria modei iar străduţele pariziene se transformă în adevărate catwalkuri de modă.

De la Jessica Chastain prezentă la prezentările Louis Vuitton, Chanel şi Viktor & Rolf la Naomi Watts venită specială la Paris pentru a vedea noua colecţie Louis Vuitton la Kirsten Dunst, Vanessa Paradis şi Zoé Saldana, Hollywoodul a avut reprezentante de seamă de-a lungul întregii săptămâni. Să nu uităm nici de editorii de modă sau redactorii şefi ai celor mai renumite publicaţii internaţionale: extravaganta Anna dello Russo, eleganta Giovanna Battaglia, mereu surprinzătoarea Ulyana Sergeenko, Carine Roitfeld şi desigur Anna Wintour nu au ratat nici ele ocazia de a vedea noile colecţii de toamnă-iarnă 2013/2014.

Pentru zecile de prezentări între care jonglează, pasionatele de modă schimbă sute de outfituri care de care mai glam: am ales 23 dintre cele mai frumoase ţinute ochite.

Foto: Hepta 

.