Olivia Wilde îţi prezintă ţinuta perfectă pentru o întâlnire romantică

Să găseşti acea ţinută deopotrivă cool, feminină şi sexy e mereu o provocare chiar dacă nu îţi întâlneşti iubitul pentru întâia oară. Olivia Wilde ne dă două idei excelente!

Să găseşti acea ţinută deopotrivă cool, feminină şi sexy e mereu o provocare chiar dacă nu îţi întâlneşti iubitul pentru întâia oară, nu-i aşa? Şi asta pentru că nu doar că vrem să ne simţim hot şi încrezătoare dar vrem ca şi el să ne admire. Mereu. La orice întâlnire!  

Numai că de multe ori rochia super senzuală şi sandalele cu toc pe care ni le imaginăm se transformă la capătul unei zile în care plecăm obosite de la birou într-o banală pereche de jeanşi, o bluză şi nişte balerini. Cine ştie despre ce vorbesc să ridice mâna!

Aşa că ne înţelegeţi bucuria când am văzut-o pe Olivia Wilde la premiera filmului Drinking Buddies (unde a apărut la braţul iubitului ei, Jason Sudeikis) purtând ce am declara ca fiind cea mai cool ţinută pentru o întâlnire romantică: o fustă neagră creion (în cazul ei semnată Robert Rodriguez), o pereche de stilettos negri, un clutch, o brăţară aurie (Cresta Bledsoe) şi… un tricou cu Bruce Springsteen care costă mai puţin de 20 de dolari!

Ia să vedem acum cine caută în dulap după acel tricou cu Depeche Mode cumpărat anul acesta la concert?! Sau tricoul pe care l-ai adus cu tine tocmai de la TIFF?

Supersimplu şi de efect, nu-i aşa?!

Mai ai nevoie de un exemplu? Iată-l mai jos: laudele se duc tot la Miss Wilde. Un tricou negru din bumbac, o fustă midi cu un print colorat (a ei este semnată Clover Canyon) şi o pereche de sandale într-o culoare tare şi eşti gata de marea întâlnire!

Foto: Hepta